Vad spel roll hur mycket man sliter och kämpar

Som ensamstående måste man jobba heltid för att få det gå ihop och att det skall gå runt . Man har inte råd att förlora inkomst om man skulle bli sjuk för allt blir lidande då och hur man än gör så måste mat och räkning bli betalad .Men det är inte alltid så . Tungt ansvar har man även om man små barn heller stora och se till att det finns mat på bordet och alla räkningar som måste bli betalade och så ibland kommer utgifter som man skulle vilja dela på fast ,det man ju inte göra för då blir nån lidande för att man vill dela på en utgift .
  Hur gör ni för det gå runt ?  /  Eva

Annonser
Det här inlägget postades i Dagbok och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vad spel roll hur mycket man sliter och kämpar

  1. Ett tips är att söka fonder! När jag var ensamstående ( i 10 år) så sökte jag fonder varje vår och höst. Gå till kommunen, svenska kyrkan (diakon) och du kommer få flera tips på fonder du är berättigad till. Även biblioteket har böcker om fonder. För mig var varje slant guld värd! Till julen fick jag en extra peng till julklappar och julmat. Alltid en välkommen gåva när man är ensamstående! Lycka till med fonderna om du beslutar dig för att söka fondmedel!! 🙂

    • sputnik56 skriver:

      Jo då sökte fonder och hade mig , men alltid var det några som kom tillbaka med avslag . Fick hjälp av en förening för att kunna köpa en ny cykel till sonen 🙂 så visst har det lönat sig vara ihärdig .

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s