03.45!

on

image

Dum tid att vakna på en söndag och hade väldigt svårt att somna om . Och det här fotot fick vara temat till fotosöndag idag # morgon.
Långt om länge lyckades jag somna om en liten stund och kände mig inte utvilad på något sett . Åt frukost säger till sonen jag går ut och cyklar .
image

Det blev en cykeltur ut till paradiset och stannade en stund och debut i cykelskorna.
image
Det är här paradiset för mig och det här jag finner engeri havet även om det inte känns så lockande just nu 🙂 paradiset heter Amundön och är ett naturreservat och där får inte byggas på .Så är det orm fritt just nu är dödligt rädd för ormar .
image
Våren är på gång även om det var lite kylslaget mot havet och hem och lite små regn i luften hur konstigt det så känns det bättre att fått vara ute en stund även om jag är trött .
Hann och bli 2.9mil kommer somna gott ikväll bästa att göra nåt effektiv några timmar till så kan man gå och lägga sig med gott samvete . Har ju min tröja att sticka på . Och ni undra säkert vad jag gjorde igår när hela Sverige tittade på melodifestivalen . Då tittade jag på Gås mamman en bra serie på kanal 5 . / Eva 13 #Blogg100

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s