1 April!

on

Inser att det är 6 veckor kvar till min utmanning nummer 1 olägligt så kom en förkylning imellan .Inser också att jag tar min utmanning med ro och jag tänker ta mig mig igenom den .Jag hinner cykla lite längre sträckor på sex veckor .Och jag hoppas att solen är fram mera helt underbart ute just nu.

 

cykel

 

 

 

Tidigare i morse så stökade vår lilla ragdoll vilket hon gör gav henne vatten kröp ner i sängen igen helt omöjligt att somna om gick upp pratade med sonen innan han åkte iväg till sitt arbete klockan 07.00 .Kröp ner i sängen började läsa en ny bok .

Och jag gillar att läsa historiska böcker visserligen läst förut men tål läsa om igen .

När klockan var halv nio så gick jag upp och plocka med lite saker , helst utav allt så skulle vilja ut att cykla ,men tänker vila två dagar till är bra fast jag är rastlös .

Ringde till jobbet och sa att jag kommer på måndag igen .

I med så åkte jag ut till blomsterlandet och köpte lite nya blommor och en skall få större kruka gör ett nytt försök med ett olivträd .

Hade jag varit på jobbet så hade jag sagt gott det är fredag .

Men jag är inte på jobbet så jag säger ta fredagen med ro och glatt humör och fortsätt med hemmafix få bort stryktvätten och kanske hinna med att städa hinns det inte idag såhinns det imorgon .Så ha en underbar dag och kväll i solen ./ Eva

 

 

solen

32 #blogg100

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s