Studiedag igår

image
Studiedag igår jobbet gick Ästads vingård och vädert var på sin bästa sida. Ästads vingård som ligger i Tvååker utanför Varberg. Vi delades i lag och vi blev lag 6 och vi blev det vita laget på fångarna på farmen . Och det var flera lag som skulle tävla mot varandra som dom skulle bli jämföras med andra lag som hade tävlat redan .Dom som skulle tävla efter lunch hade fått gå en promenad.

image
Det hann bli lunch dags så vi gick upp och åt lunch och efter lunch skulle vi gå på promenad det var här som började bli lite fel .
image

Promenaden som vi skulle gå skulle vara 5.7 kilometer runt sjön Men vi gick och gick och det var sagolikt vackert . Varmt och vi fortfarande var ute och vi gick och gick .Till svängde vi upp på en grus väg vi hittade ett par som vi frågade hur man hittade tillbaka till Ästad vingård igen .Vi fortsatte gå och alla var törstiga.
image

Dom här godingarna mötte vi på vägen .När vi var på villovägar. Äntligen fick vi tag på en av cheferna det visade sig att bussarna skulle gå hem till stan så dom kom och hämtade oss och det var bråttom till bussarna och det visade sig att hade kammat hem bucklan ./Eva

89 #Blogg100

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s