Då startar blogg 100!

Just nu är jag inne i skrivande stund med att starta mitt första inlägg för blogg 100 . Har varit med tidigare och lycktast att mig i mål . Mina inlägg kanske blir olika varje gång kanske lite foto imellan åt efter som jag fotograferar som hobby .

Och varför jag bloggar är mitt sätt att skriva av sig och visst har jag skrivit inte varje dag utan när jag har känt för det . 
Så vad har hänt sen förra gången !

Jag började krypa ut ur mitt skal och träffade Mikael och vi trivs bra med varandra. Och Mikael sprang Gbg varvet och jag väntade på han vid Bontaniska trädgården. 

Och sonen bor hemma fortfarande svårt att hitta lägenhet.Nåja han stör inte så mycket vi våra dagar där vi diskar och lagar mat och det funkar .

Jag gjorde mina utmaningar två cykellopp och kom i mål .Och Mikael väntade vid målet när jag hade gjort Hisigen runt. 

Och slutade äta godis jag förstår nu jag att jag var ständigt godissugen och hade asbenten av sockert som lämnade kroppen. Tack vare hjälp från Mikael när jag verkligen bönade och bad snälla kan vi åka ner och köpa godis just den veckan som jag hos Mikael som var värst .
Började att springa i juni jag trodde jag skulle spy efter 2.5km och världens träningsvärk dagen efter . 

Och så under första semester veckan hände det plötsligt 1mil .Skrev till Mikael har en överraskning till dig på Strava da jag .Och så i september sprang jag mitt första lopp tillsammans med Mikael och var jättestolt över mig själv även efter åtta km så ville jag ta en genväg men kämpade mig in till mål . 

Skall försöka att inte ge upp med en gång innan man har startat .

Så välkommen och kicka in /Eva 

01 #blogg 100 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s